Hairball Control 1+

Fra kr 299

Kattemat til voksne katter som er med på å forhindre dannelsen av hårballer.
Buddy Club medlemmer: Hver 8. sekk GRATIS!

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Kattemat til voksne katter som er med på å forhindre dannelsen av hårballer.

Eukanuba Hairball Control er tilført et høyere nivå av fordøyelig fiber som sukkerbete, som støtter en god fordøyelse og bidrar til eliminering av hårballer.

Hairball Control er et balansert og komplett fôr rikt på kylling og laget for å gi katten din alle de viktige næringsstoffene den trenger. Vitamin E er med på å støtte kattens naturlige immunforsvar. Omega–3 og -6 fettsyrer er med på å bidra til en sunn hud og pels. I tillegg inneholder Eukanuba kattemat kalsium og andre viktige mineraler som bidrar til et sterkt skjelett og sunne tenner.

  • Kattemat som bidrar til god tannhelse med probiotika og fiber
  • Et høyt innhold av animalsk protein bidrar til å bygge og opprettholde sterke muskler
  • Kattemat som bidrar til sunne tenner
  • Takket være fiskeolje og et optimalt innhold av Omega 3 og Omega-6 fettsyrer, bidrar kattematen til en sunn hud og glansfull pels
  • Kattemat med ingredienser som bidrar til sunne urinveier
  • Kattemat som bidrar til et sterkt immunforsvaret med antioksidanter.

Fôrveiledning

La alltid katten din ha tilgang til frisk vann og tørrfôr. Katter er småspiste og spiser ofte og lite av gangen.
Ved fôrbytte bør du bytte gradvis over fire dager. Gjør dette ved å blande inn Eukanuba i det nye fôret og øk mengden gradvis.

Ingredienser

Tørket kylling og kalkun: 45% (kylling: 27 % en naturlig kilde til taurin), maiskorn, animalsk fett, sukkerbete (6,6%), ris, tørkede egg, hydrolisert animalsk protein, fruktooligosakkarider (0,7%), kaliumklorid, fiskeolje (0,43%), tørket ølgjær og kalsiumcarbonat.

Næringsanalyse

Protein 35%, Fett 21,75%, Omega 6 fettsyrer 4,15%, Omega 3 fettsyrer 0,57%, Mineraler 7,30%, Fiber 4,60%, Kalsium 1,15%, Fosfor 0,95%, Magnesium 0,08%, Vitamin A(UI/kg) 56 096, Vitamin D3 (IU/kg) 1437, Vitamin E (α-tocopherol) (mg/kg) 230mg, kcal/kg 3,868, MJ/kg 16,2.