Kitten Sterilised

kr 319

Fullverdig og balansert fôr for kastrerte kattunger i vekst fra 6 til 12 måneder, tilpasset fettinnhold motvirker overdreven vektøkning.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Dette fôret er med på å begrense vektøkningen, da det inneholder et moderat fettnivå. Dette er viktig for steriliserte og kastrerte katter, da de har et redusert energinivå og risikoen for overvekt øker.

For en harmonisk vekstfase har kattungen fremdeles behov som må oppfylles. Fôrets innhold av proteiner, kalsium og fosfor er ikke redusert slik at kattungen likevel får en sunn vekst. Dette fôret er spesielt utviklet for å støtte kattungens lange vekstfase. Det inneholder også et patentert antioksidantkompleks (E-vitamin og C-vitamin, Lutein og Taurin), som sammen med Prebiotika er med på å styrke kattungens immunforsvar. Taurin støtter også en god hjertefunksjon. Dette fôret inneholder L.I.P.-proteiner som er lett fordøyelige, samt Psyllium og Probiotika som er med på fremme en balansert bakterieflora i tarmen, sikrer optimal fordøyelighet og bidrar til god avføringskvalitet. Denne kombinasjonen er med på å bidra til sunne urinveier hos katter.