Avbildet: Dame og hund - bli Buddy Club medlem

Buddy Club

Meld deg inn Buddy Club

 Vi setter pris på våre medlemmer!

Du som kunde og Buddy Club medlem er viktig for oss! Scroll deg nedover å se dine medlemsfordeler.

Avbildet: Som medlem får du; 2 % rabatt på alle kjøp Fast lavpris på utvalgte varer Gode priser på spesielt utvalgte varer hele året Bonuskort på mange fôrtyper til hund, katt og smådyr. Bonuskort på flere typer kattesand. Tips og råd via vårt nyhetsbrev Meld deg inn ved å sende en sms med BUDDY til 2221, eller klikk på knappen Meld deg inn i Buddy Club.

Vi har elektroniske bonuskort!

Som Buddy Club medlem får du samlet alle dine bonuskort i vår app eller på Min side. Enkelt for deg å følge med på antall klipp og kuponger som gir gratis sekk med fôr, eller sekk/eske med kattesand.

Elektroniske bonuskort på Vigor & Sage, Biokat's, Hill's, buddy, beaphar, LillerPearls, Eukanuba, Iams

*Bonuskortene deles opp 4 ulike, fordelt på størrelse. 

Enkel oversikt på Min side

På Buddy Club Min side kan du oppdatere din brukerprofil, se kvitteringer og følge med på dine bonuskort og klipp. Klikk på bilde for mer informasjon.

Avbildet: På Min side kan du se klipp på bonuskort og kvitteringer på alle kjøp.

Last ned vår app!

I vår Buddy Club app får du samlet dine kvitteringer, bonuskort, samt oppdatert din profil. Last ned vår App fra App Store eller Google Play. Du finner den enklest ved å søke Buddy Club. Klikk på bilde for mer informasjon.

Avbildet: Er du medlem i Buddy Club? Last ned vår app!

Buddy Club Fast lavpris

Som Buddy Club medlem får du fast lavpris på en rekke produkter. Klikk på bilde for å se hvilke!

Avbildet: Fast lavpris! Som Buddy Club- medlem får du fast lavpris på en rekke produkter til hund, katt, smådyr og fugl.

Vi kommuniserer med deg via e-post og SMS. I din profil, husk å huke av for hvilken dyrekategori du ønsker å motta tilbud og faglig informasjon om, samt hvilken butikk du ønsker å være tilknyttet.

Melde deg ut av Buddy Club?

Ønsker du å melde deg ut av Buddy Club sender du bare en sms med BUDDY STOPP til 2221, eventuelt send en mail til post@buddy.no.