Kjøpsbetingelser

Avtalen

Les gjennom våre kjøpsbetingelser for netthandel hos Buddy.no.

Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom Zookjeden Buddy AS og deg som kunde. Merk at kjøpsbetingelsene kan endres, og bør derfor leses hver gang man gjennomfører et kjøp hos Buddy.no.

Partene

Selger:

Firmaopplysninger

Firmanavn: Zookjeden Buddy AS

Organisasjonsnummer: 988 091 359

Postadresse: Per Kroghs Vei 4C, 1065 Oslo

Epost: kundeservice@buddy.no

Kjøper:

Kjøper er den forbruker som foretar bestillingen, og betegnes i den følgende som kjøper/kjøperen.

Generelt

Buddy.no selger varer via internett til privatpersoner i Norge. For å handle hos oss må du ha fylt 18 år samt ha gyldig ID-handling for pakkesendinger. Om du er under 18 år må du ha fått samtykke til ditt kjøp fra din forsørger. For kortbetaling der kunden er mindreårig er det fullmaktsgiveren som har ansvar for kortet.

Bestilling

Bestilling gjøres på vår hjemmeside www.buddy.no. Om du har spørsmål rundt hvordan du bestiller er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@buddy.no. Gjennomført bestilling innebærer at du godkjenner våre kjøpsbetingelser Avtale om kjøp gjennomføres når vi bekrefter bestillingen gjennom å sende en ordrebekreftelse til den mailadressen som er angitt. Vi forbeholder oss retten å korrigere ordre om leveransen av en grunn ikke kan skje, og om du har gjort flere bestillingen forbeholder vi oss retten å slå sammen ordre og levere den samlet i en pakke. Ved sluttsolgte artikler makuleres varene fra din ordre og du bli ikke debitert for disse. Du som kunde kan selv bestille disse artiklene på nytt dersom de finnes tilgjengelige i vår web shop.

Priser og produktbilder

Samtlige priser angis i norske kroner inklusive moms.

Produktbildene på hjemmesiden garanterer ikke det nøyaktige utseendet til produktet. Vi forbeholder oss retten til eventuelle feil i produktinformasjonen og til å endre produktinformasjon og priser uten forvarsel.

Buddy.no forbeholder seg retten for eventuelle feil i pris- og produktinformasjon eller øvrig innhold på hjemmesiden. Ved eventuelle feil forbehold Buddy.no retten å korrigere dette i ettertid. Vi forbeholder oss retten til prisjusteringer, sluttsalg av artikler, lagerdifferanse, tekniske problem, endringer av tekniske spesifikasjoner og eventuelle typografiske feil på vår side eller i våre annonser. Vi forbeholder oss retten å makulere feilaktige ordre.

Personopplysninger

Samtidig med din registrering og/eller bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å fullføre og tilby den tjenesten du kan forvente av oss. I følge PUL (personvernloven) har du rett å få den informasjonen som vi har registrert på deg. Om du anser at den er feil eller irrelevant kan du kreve rettelse eller sletting fra vårt kunderegister. Kontakt gjerne vår kundeservice så hjelper vi deg.

Informasjonen du oppgir om deg selv brukes av Buddy.no og våre samarbeidspartnere for betaling og leveranse. Vi garanterer at ingen opplysninger om deg kommer å selges eller føres videre til tredje part. Buddy.no benytter opplysningene fra kunderegisteret for utsendelse om våre produkter. Du får nyhetsbrev og SMS når du går igjennom kassen, du kan også prenumerere på vår nyhetsbrev og SMS når du registrerer deg som kunde på Buddy.no. Du kan når som helst avbryte prenumerasjonen, enten via linken i nyhetsbrevet eller avregistrering på SMS, via «min side», eller gjennom å kontakte vår kundeservice.

Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som inneholder feilaktige personopplysninger.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår integritetspolicy.

Copyright

Alt innhold på denne hjemmesiden, tekst, grafisk, logo, bilder, lydklipp, digitale nedlastninger og annet, tilhører Buddy.no eller våre leverandører og er beskyttet av norske og internasjonale lover om opphavsrett.

Frakt og leveranse

Dersom varen du har bestilt er på lager, sendes den vanligvis innen 1-2 virkedager. Fraktselskapets leveringstid vil komme i tillegg, hvor du bor i landet vil også spille inn. Helg og helligdager kan forlenge leveringstiden, samt høyt arbeidspress hos fraktselskapet.

Ved leveringsproblemer vennligst kontakt fraktselskapet du valgte da du la inn din bestilling.

Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard på nåværende tidspunkt.

Hos oss på Buddy kan du velge mellom flere fraktalternativer, som du kan se under. Dersom ditt valg av leveringsmåte ikke er mulig, forbeholder vi oss retten til å endre den.

Klikk & hent

Ved leveringsmetode Klikk & hent anses ordren som kansellert dersom den ikke er avhentet innen 24 timer etter tidspunkt angitt på ordrebekreftelsen som sendes per e-post.

Ved leveringsmetode der du skal hente ordren i butikk, og der denne betales i løpet av kjøpsprosessen på nett, regnes dette som en internettordre regulert av blant annet forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan disse lovene søkes opp på www.lovdata.no.

Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.

Hjemlevering med Bring

Velger du alternativet «hjemlevering» godkjenner du at du ikke trenger å skrive under på leveringen når sjåføren kommer. Pakken anses som levert når sjåføren har satt fra seg esken, og ansvaret tilfaller da mottager. Om din ordre skulle bli borte eller skadet etter levering, så har du ingen rett til erstatning fra fraktselskapet eller fra Buddy.no. Velg derfor kun dette alternativet dersom du kjenner deg helt trygg på at pakken kan stå utenfor din dør frem til du har mulighet til å ta den inn. Du vil få en forhåndsmelding om leveringen fra transportøren.

Levering til Bring sitt utleveringssted

Du får en melding fra Bring når pakken kan hentes på utleveringsstedet. Pakken vil ligge der i 14 dager, før den blir returnert til oss. Det vil da bli pålagt deg et gebyr på kr 200,- for uavhentet pakke

Hjemlevering på pall fra Ramberg

Større ordrer som er store eller overstiger 35kg sendes som hjemlevering på pall med transportøren Ramberg. Du blir kontaktet av Ramberg, for å avtale dato og tid for leveringen.

Fraktkostnader

Fri frakt gjelder for bestillinger over 799,-. For bestillinger under 799,- gjelder fraktkostnadene som du ser under:

Hjemlevering og levering på pall: 149,-

Utleveringssted og varebrev: 89,-

Betaling

I kassen kan du velge mellom betalingsmåtene faktura, delbetaling, kortbetaling eller direktebetaling. Alle betalingsmåtene tilhører Nets Easy.

Nets Easy har rett å gjøre en kredittkontroll hvor det kreves for å kunne bevilge kredittid. Som kunde binder du deg å betale innen utsatt tid for valgte betalingsmåte. Betaling etter forfallsdato kan lede til avgifter og rente.

Ved spørsmål gjeldene din betaling vennligst kontakt Nets Easy på 915 08989 mandag til fredag 08:00 – 17:00.

Angrerett og Retur

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett i henhold til avstands- og boligsalgsloven. Angreretten begynner å løpe fra den dagen du har mottatt varen. En forutsetning er at varen med sin originalforpakning er ubrukt, ikke skadet og ikke åpnet. Om varen ikke er ubrukt/uåpnet når den kommer i retur til oss kan vi komme til å gjøre et prisavdrag som motsvarer varens verdiminskning. For visse produkter som for eksempel hygieneartikler gjelder også ubrutt plombering. Plomberingen kan bestå i en teip eller en forseglet plastpose som ikke som ikke får åpnes for at returretten skal kunne nyttes.