faq

Ofte stilte spørsmål om hund

Hvilket utstyr bør du ha til hunden? 

Akkurat som deg og meg trenger hunden din et sunt kosthold som gir de rette næringsstoffene. Hundens behov kan variere på bakgrunn av størrelse, helse, alder, rase, aktivitetsnivå, om den er drektig eller dier og om hunden er kastrert. Sett deg inn i hva din hund trenger. Snakk gjerne med din nærmeste Buddy-butikk om riktig hundefôr dersom du er usikker

Hvor ofte må de dusjes? 

Alle hunder har behov for jevnlig stell og tilsyn av pels, poter, klør, munn, øyne og ører. Sjampo, balsam, børste, klotang, saks, potekrem og tannprodukter er noen av de mest elementære hundepleie-produktene du bør ha. Har du tispe bør du også ha bind og truse.

Er det påbudt med bur i bilen? 

Hunden bør ha et bur i bilen, dette sikrer både deg og hunden din hvis uhellet skulle være ute. Det er faktisk påbudt å sikre all last.

Les også: Ha en sikker biltur!

Med valp i hus kan det være smart med egne leker og seng egnet for skarpe små tenner. Du må også ha eget bånd, kobbel og refleksvest som passer til små hunder. Valpegård kan også være lurt.

Det finnes egne sjampo og balsam egnet for valpepels. En luktfjerner er ikke dumt å ha hvis uhellet skulle være ute inne i huset. Valper skal også ha et eget fôr som er tilpasset nettopp valper.