Bilde av Buddy Orkdal Dyresenter

Buddy Orkdal Dyresenter

Velkommen til oss på Buddy Orkdal!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du finner alt det du har behov for til din bestevenn. Vi er en del av Evidensia Orkdal Dyresenter og tilbyr en fullt utstyrt dyreklinikk med døgnvakt.

Butikken har en stor akvarieavdeling, og eget dyrerom, så vi er en liten dyrehage i dyrebutikken.

Hvor ligger butikken?

Dyresenteret ligger sentralt på Orkanger, like ved E-39 som er gjennomfartsåra fra Trondheim til Vestlandet. Du finner oss mellom Shell, Thansen og Rema 1000.

Hvordan er parkeringsmulighetene hos dere?

Vi har stor parkeringsplass, og ligger på bakkeplan.

Hvilke merker fører vi?

Vi fører fôrmerker som Eukanuba, Vom & Hundemat, Orijen & Acana, Vigor & Sage, Hills og Royal Canin. Sortimentet består av utstyr til hund, katt, fisk, fugl og gnager. Vi har også noe fôr og utstyr til reptiler.

Butikken får stadig nye varer inn, og vi gjør vårt beste for å ha et spennende sortiment å tilby våre to- og firbente venner.

Hvilke ekstratjenester tilbys hos oss?

På hverdager har dyreklinikken åpent i hele vår åpningstid.  Der er våre veterinærer og dyrepleiere klare til å bistå om kjæledyret ditt skulle trenge hjelp.

Har jeg lov til å ta med egne dyr til butikken?

Ja, hos oss er alle velkommene. Butikken ligger på gateplan og det er enkelt å ta med bestevennen din til oss. Det er også helt naturlig da vi har egen dyreklinikk om du skulle ha behov for veterinærtjenester.

Følg oss på Facebook!

Evidensia Orkdal Dyresenter her!

Bestevenner fortjener det beste!