Buddy Tveita

Velkommen til oss på Buddy Tveita!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du skal finne både produkter og veiledning for å lykkes med ditt kjæledyrhold. Vi ønsker å fremstå som dedikerte og engasjerte fagfolk, selv om det er mange områder vi sikkert ikke er ferdig utlærte på enda. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold og vi setter dyrevelferd i høysete.

Hvor ligger Buddy Tveita?

Vår butikk ligger i underetasjen på Tveita Senter i Oslo.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

Det er to timer gratis parkering rett utenfor butikken så det er enkel adkomst for deg som skal handle tunge sekker hundefôr eller kattesand. Vi hjelper deg gjerne ut i bilen dersom du har behov for det.

Hvilke merker fører dere?

Hos oss finner du kjente hunde- og kattefôr-merker som Hill’s, Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin og Acana. Dersom ditt fôr ikke er lagervare hos oss skaffer vi det meste på noen få dager. Ellers fører vi Non Stop produkter til aktive hundeeiere, Tetra og JBL til akvarister og bl.a. Beaphar til smådyr og gnagere

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve f.eks. et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt. Vi utfører også kloklipp.

Husk å følg oss på Facebook!

Besøk Tveita Senteres hjemmesider her!

Bestevenner fortjener det beste!