Buddy Lillehammer

Velkommen til oss!

I Storgata 148 i Lillehammer finner du Buddy Lillehammer. Denne dyrebutikken har Eli og Terje Scheie drevet siden 2000, men Eli har enda lengre fartstid i bransjen! Hun startet nemlig som lørdagshjelp i dyrebutikken i 1989. Sammen med med Eli jobber Monica, som har vært ansatt i butikken siden 1998. Buddy Lillehammer med sine 260 kvm fordelt på to etasjer, huser fôr og utstyr til hund, katt, smådyr, fugl og fisk! Og ikke minst har dyrebutikken levende dyr!

Eli og de ansatte på Buddy Lillehammer har ekstra god kompetanse på hund. Alle sammen er aktive hundeeiere, både innenfor jakt, ski, tur i fjellet og agility. Eli er NKK instruktør, ivrig jeger og jaktprøvedeltager. Hun er dessuten oppdretter på Engelsk setter og Monica driver med Agility på høyt nivå. Så kompetansen på hund er stor og de ansatte hjelper deg gjerne med gode råd og veiledning!

Dyrebutikken på Lillehammer tilbyr også å klippe klørne på din hund eller katt.

Hos Buddy Lillehammer er du velkommen til å ta med kjæledyret ditt. Du kan parkere i gaten rett utenfor dyrebutikken, eller i bakgården. Veldig praktisk ved kjøp av tunge fôrsekker! Og vi hjelper deg gjerne ut med varene!

Hos Buddy ser vi på kjæledyret som en kamerat, bestevenn, kompis, ja rett og slett en Buddy. I våre butikker vil du alltid finne markedsledende kvalitetsvarer til hund, katt, smådyr, fugl og fisk. Har vi ikke det du er ute etter så er vi mer enn gjerne behjelpelige med å bestille. Hos oss kan du dessuten komme innom å hilse på våre smådyr og gnagere, samt fugl og fisk. Vurderer du et kjæledyr hjelper vi deg gjerne i gang. For en Buddy-butikk er ikke bare et sted du får kjøpt fôr og utstyr til kjæledyret ditt, men også et sted hvor du kan få råd om dyrehold, stell og pleie. Vårt mål er å være best på ernæring, helse, trivsel og trygghet til din bestevenn.