Bilde av inngangspartiet til buddy brumunddal

Buddy Brumunddal

Velkommen til vår butikk i Brumunddal!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk, og har siden 2009 hatt våre lokaler inne på Mølla Storsenter. Hos oss får du kjøpt hundfôr, kattemat, fôr til fisk, fugl og smådyr og alt annet din bestevenn har behov for. Vi er store på utstyr og fôr til hund og katt spesielt.

I butikken kan dere også hilse på Ivo. Ivo ble født i 2001 og er butikkens maskott. Han kan snakke litt, og han elsker å bli klødd i nakken.

Hvilke merker fører vi?

Vi fører kvalitetsvarer fra kjente leverandører. Du som kunde finner produkter i fra Vigor & Sage, VOM og Hundemat, Eukanuba, Iams, Hill´s, Acana, Royal Canin, Non-Stop Dogwear, Trixie og Beaphar blant annet.

Hvordan er parkeringsmulighetene?

Der er det gode parkeringsmuligheter både i og utenfor parkeringshuset, så det er enkelt å få med mindre og større varer rett ut til bilen.

Tilbyr Buddy Brumunddal noen ekstra tjenester?

Vi tilbyr kloklipp og muligheter for å veie hunden din her hos oss.

Har de ansatte noen fagfelt som de er ekstra gode på?

En av våre ansatte er Maine coon oppdretter, og det gir oss store ressurser på fagområdet katt. Vi er også svært gode på hund, og vi har god erfaring innen jakt. Vi er ekstra gode på å veilede og avdekke ditt behov som kunde, og skal gjøre alt for at du som kunde finner det du trenger av fôr og utstyr til hunden.

Er det lov å ta med dyr til butikken?

Vi elsker å få besøk av små og store kjæledyr. Så hos oss er det lov å ta med bestevennen din når du kommer for å prøve varer, handle eller bare besøke oss. Bestevenner fortjener det beste.

Har dere vært en Buddy butikk lenge?

Vi ble stiftet i 2005, og har siden 2007 vært medlem av Buddy kjeden, noe som er vi er veldig stolte av.

Husk å følg oss på facebook!

Velkommen til oss på Mølla Storsenter! Vi gleder oss til å se deg i butikken vår.