Bilde av Buddy Gulskogen

Buddy Gulskogen

Velkommen til oss på Buddy Gulskogen!

Vi er en fullsortiment butikk med levende dyr, fugler, reptiler og fisk. Her får du kjøpt hundfôr, kattemat, fôr til fisk, fugl og smådyr, og alt annet din bestevenn har behov for.

Vi er en butikk med hjerte på rett sted og vi har stor interesse for kjæledyret ditt. Enten det lever i akvarium eller du har det med deg i senga.

Hvor ligger Buddy Gulskogen?

Vår butikk ligger i andre etasje på Gulskogen Senter, utenfor Drammen.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

Det er gratis parkering i parkeringshuset på senteret. Du kommer inn til oss når du parkerer i 3. etasje. Det gjør det enkelt for deg som kunde å ta med deg store og små varer til bilen.

Hva slags merker fører vi?

Hos oss finner du kjente merkenavn som Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin og mange flere. Vi er flinke til å variere sortimentet etter årstid og interesser. Vi ønsker å fremstå som en levende butikk som har forskjellige fokusområder etter som sesongene kommer og går.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av store og små bestevenner.

Hos oss kan dere møte Lea. Lea er butikkens maskot og barnet vårt. En mørkerød Ara på 21 år. Hun lever livet sitt i butikken og elsker oppmerksomheten som vi ansatte gir henne og kundene. Mange av våre kunder har vokst opp med Lea og kommer innom for å hilse på og prate med henne.

Husk å følg oss på facebook!

Besøk Gulskogen Senteres hjemmeside her!

Bestevenner fortjener det beste!