Hvor ligger dyrebutikken i Oslo?

Inngangen Buddy Bøler

Hvor ligger dyrebutikken Buddy Bøler i Oslo?

Vi er en dyrebutikk i Oslo som ligger på Bøler. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold og vi setter dyrevelferd i høysete. Du finner oss ved hovedinngangen til Bøler senter, øst i Oslo. Finn dyrebutikken i Oslo på Google Map ved å klikke her.

Hva får du kjøpt i vår dyrebutikk?

Vi er en fullsortiments dyrebutikk som fører det du trenger til ditt kjæledyr. Vi har alt du trenger av fôr og utstyr til din hund, katt, akvariefisk, smådyr og fugler. Butikken har også et lite utvalg med levende dyr og akvariefisk. I vår butikk fører vi blant annet Hill’s, Royal Canin, Acana, VOM og hundemat, Non-stop dogwear, Dog Copenhagen Buddy Kattesand og Ever Clean.

Hvordan er parkeringsmulighetene?

Det er gode parkeringsmuligheter rett ved inngangen til butikken. Senterets parkeringsplass har to timers gratis parkering. Bruk gjerne Easy Park appen, ellers har parkeringsplassen parkeringsautomater.

Kollektivtilbud

Butikken ligger på Bøler senter som har gode kollektiv muligheter. Senteret er blant annet rett ved Bøler t-banestasjon. Finn rutetidene i Ruter appen ved å klikke her.

T-bane: Bane 3 går til og fra Bøler.

Buss: Rute 61B, 76 og 79 går til og fra Bøler.

Kan du ta med kjæledyret ditt inn i butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve for eksempel et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt.