Avbildet: Inngangen til Buddy Metro

Buddy Metro

Velkommen til oss på Buddy Metro!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du skal finne både produkter og veiledning for å lykkes med ditt kjæledyrhold. På Metro har stor akvarieavdeling hvor du alltid vil finne tips og ideer til ditt akvarie. Ellers ønsker vi å fremstå som dedikerte og engasjerte fagfolk, selv om det er mange områder vi sikkert ikke er ferdig utlærte på enda. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold og vi setter dyrevelferd i høysete.

Hvor ligger Buddy Metro?

Vår butikk ligger i underetasjen på Metrosenteret, Lørenskog. Hit flyttet vi våren 2017 og har store luftige lokaler på ca. 700m2.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

På Metrosenteret er det rikelig med parkeringsmuligheter, både på bakkeplan eller nede i p-huset. Parkerer du i p-huset utenfor inngang C kommer du nesten direkte inn i butikken vår. Det er to timers gratis parkering på Metrosenteret

Hva slags merker fører vi?

Hos oss finner du kjente hunde- og kattefôr-merker som Hill’s, Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin, Acana og Orijen. Dersom ditt fôr ikke er lagervare hos oss skaffer vi det meste på noen få dager. Ellers fører vi bl.a. Non Stop produkter til aktive hundeeiere, Tetra og JBL til akvarister og Beaphar til smådyr og gnagere.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve f.eks. et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt.

Husk å følg oss på Facebook!

Besøk Metro Senter sin hjemmeside her!

Bestevenner fortjener det beste!