Bilde av Buddy Lillestrøm

Buddy Lillestrøm

Velkommen til oss!

Hos Buddy Lillestrøm ser vi på kjæledyret som en kamerat, bestevenn, kompis, ja rett og slett en Buddy. I våre butikker vil du alltid finne markedsledende kvalitetsvarer til hund, katt, smådyr, fugl og fisk. Har vi ikke det du er ute etter så er vi mer enn gjerne behjelpelige med å bestille. Hos oss kan du dessuten komme innom å hilse på våre smådyr og gnagere, samt fugl og fisk. Vurderer du et kjæledyr hjelper vi deg gjerne i gang. For en Buddy-butikk er ikke bare et sted du får kjøpt fôr og utstyr til kjæledyret ditt, men også et sted hvor du kan få råd om dyrehold, stell og pleie. Vårt mål er å være best på ernæring, helse, trivsel og trygghet til din bestevenn.

Hos Buddy Lillestrøm treffer du ansatte med bred fagkunnskap og lang fartstid i bransjen. Enkelte av de ansatte har vært med siden butikkens oppstart i 1965. I 1998 flyttet den familiedrevne butikken inn på Lillestrøm Torg og rommer i dag 365 kvm. Hos Buddy Lillestrøm finner du et sortiment som har fokus på å bedre dyrehelsen, både for hund, katt, smådyr, fisk og fugl.

Buddy Lillestrøm finner du i kjelleren på Lillestrøm Torg. Hvis du parkerer i parkeringshuset kommer du lettvint inn til butikken. Praktisk hvis du handler tunge fôrsekker!