Avbildet: Buddy Jessheim

Buddy Jessheim

Velkommen til oss på Buddy Jessheim!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du skal finne både produkter og veiledning for å lykkes med ditt kjæledyrhold. Vi ønsker å fremstå som dedikerte og engasjerte fagfolk, selv om det er mange områder vi sikkert ikke er ferdig utlærte på enda. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold og vi setter dyrevelferd i høysete.

Hvor ligger Buddy Jessheim?

Vår butikk ligger i først etasje på Fakkeldelen av Jessheim Storsenter, nær togstasjonen. Hit flyttet vi høsten 2018 etter 10 år i den nye delen av senteret.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

På Jessheim Storsenter er det rikelelig med parkeringsmuligheter. Det er to timers gratis parkering i samtlige parkeringshus på senteret. Vår nærmeste parkering er i Ormen Lange p-hus hvor du parkerer nede og går en trapp opp, så kommer du nesten rett inn døra til butikken. Vi har også mulighet for å åpne døren med egen inn og utgang hvis du skal frakte større ting ut i bilen.

Hva slags merker fører vi?

Hos oss finner du kjente hunde- og kattefôr-merker som Hill’s, Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin og Orijen. Dersom ditt fôr ikke er lagervare hos oss skaffer vi det meste på noen få dager. Ellers fører vi bl.a. Non Stop produkter til aktive hundeeiere, Tetra og JBL til akvarister og  Beaphar til smådyr og gnagere.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve f.eks. et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt..

Husk å følg oss på Facebook!

Besøk Jessheim Storsenter hjemmesider her!

Bestevenner fortjener det beste!