Timotei høy 2kg

kr 139

To Gode Naboer er norsk høy av den beste kvalitet som dyrket på Østlandet.

Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Timotei høy 2kg
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Timotei høy fra To Gode Naboer er norsk høy av den beste kvalitet som dyrket på Østlandet. Produktet er utviklet sammen med veterinærer og er appetittlig og svært rik på de forskjellige næringsstoffer gnagerne har behov for.

Timoteihøyet kan benyttes som eneste fôr, men for å gi gnagerne variasjon i kostholdet, kan det være en fordel å blandet høyet produktet med andre høytyper for å gi et sunt og variert kosthold.

Anbefalt til: Kanin, hamster, marsvin, degus, chinchilla, ørkenrotte.

Timoteihøyet fra To Gode Naboer er av høyeste kvalitet på grunn av frøblandinger, riktig høstingstidspunkt og rask, innendørs tørking. Høyet lagres løst hele året, og blir først pakket umiddelbart før levering.

Den raske tørkeprosessen ved hjelp av en spesiallaget tørke gjør at høyet beholder mest mulig av næringsstoffene, friskheten og den grønne fine fargen på høyet. Når høyet er tørt blir det håndsortert før det pakkes i poser. Kun partier av høy med den bestet kvaliteten velges ut til å pakkes i poser. For at kvaliteten skal holde seg best mulig bør høyet lagres tørt, mørkt og ikke utsettes for direkte sollys.

To Gode Naboers produkter utvikles i samarbeid med veterinær og ernæringsspesialister på gnagere.