Lotus Leaf Weight Control Indoor Sterilized Cat

kr 329

Tørrfôr med kalkun og lotusblader som passer steriliserte voksne katter.

Bonuskort: Hver 8. sekk gratis! 
Bonuskort gjelder Buddy Club-medlemmer.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Lotus Leaf Weight Control Indoor Sterilized Cat
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Vår helhetlige kombinasjon av ferskt kjøtt, utvalgte frukter, grønnsaker og urter gir et svært næringsrikt og velsmakende fôr som møter kattens naturlige behov. Passer steriliserte voksne katter.

Fersk, benfri og mager kalkun inneholder mye protein, men få kalorier som stimulerer utvikling av musklene et sunt skjelett.

Lotusblader bidrar til vektkontroll ved å ta opp karbohydrater og fett og gjøre dem om til energi. De er fulle av antioksidanter som øker blodgjennomstrømningen og reduserer blodtrykket.

Andre viktige urter som inkluderer hagtorn og cassiafrø. Hagtorn er bra for hjertet og stimulerer blodsirkulasjonen. Cassiafrø inneholder mange viktige fettsyrer, er bra for fordøyelsessystemet og for å fjerne uønskede giftstoffer.

Inneholder ingen syntetiske fargestoffer, konserveringsmidler, syntetiske smaksstoffer, antibiotika og veksthormoner. Er også uten rødt kjøtt, melkeprodukter, kornprodukter, soya og gluten.

Fôringsveiledning

Husk at den rette fôrmengden vil variere på bakgrunn av kjæledyrets helse, alder, aktivitetsnivå, sesong og omgivelser. Rådfør deg med din lokale Buddy-butikk og husk at hunden alltid skal ha tilgang til friskt vann.