Kylling

kr 44

VOM kattemat er en serie med animalske ingredienser tilpasset kattens naturlige behov.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Kylling
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Unikt produkt til katt

Kattematen skiller seg fra annen type våtfôr til katt på flere områder. Kattematen er rå. Det vil si den er ikke kokt, hermetisert eller bearbeidet på annen måte. Produktet inneholder ikke vegetabilske ingredienser som korn eller grønnsaker. Kattematen er derfor 100% fri for sukkerarter, stivelse og fiber.

Ikke tilsatt vann

Kattematen fra VOM er ikke tilsatt vann. Det vannet som er i maten er kun det som finnes naturlig i kjøttet. Produktet inneholder ingen tilsetningsstoffer. Maten er 100% fri for fargestoffer, smaksstoffer og konserveringsmidler.

Ingredienser

Kylling (hals, hjerte, krås) og storfelever.

Produktet er ikke tilsatt vann. Energi: ca 1350 kcal/kg

Aske 4 %
Fett 8%
Protein 16%
Kalsium 1%
Fosfor 0,6%
Vann maks 72%

Riktig kattemat

Katten er en kjøttetende jeger i enda større grad enn hunden. Det betyr at kattens fordøyelsessystem og metabolisme er tilpasset animalsk føde rik på proteiner og ikke en stivelsesrik diett. Katten har behov for næringsstoffer som en vegetabilsk diett ikke tilfører. Kun en diett bestående av animalske råvarer vil gi katten riktige mengder nødvendige næringsstoffer.

Vom og Hundemat har utviklet kattemat basert på samme prinsipper som for hundematen: Rått kjøtt med høy smakelighet og fordøyelighet.

Praktisk bruk

Kattematen kommer i praktiske poser (320g) slik at du kan porsjonere ut riktig antall kjøttboller rett i fôrskålen og legge posen tilbake igjen i fryseren. Du kan fint gi kjøttet mens det fortsatt er fryst slik at katten kan tygge det.

Katter liker å spise flere små måltider om dagen. Siden VOM Kattemat er rå ferskvare er det viktig at den ikke står fremme hele dagen. Hold katteskålen ren og tilby katten din fersk mat hver gang. Det er viktig å vaske hender og redskaper og passe på at den rå kattematen ikke kommer i kontakt med andre matvarer i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken. Kattematen skal oppbevares dypfryst. Holdbarheten er to dager tint i kjøleskap.

Fôringsråd

Fôringsmengde

Veiledende fôringsmengde til en normalvektig katt er 4% av kattens vekt. Veier katten 4kg utgjør det 160g VOM kattemat pr dag. Hvor mye katten trenger er avhengig av kattens alder og aktivitetsnivå så det er viktig at du prøver deg frem til hva som er energibehovet til nettopp din katt.

Kattunger spiser opp til 10% av kroppsvekten pr dag. Behovet for VOM Kattemat avtar ettersom katten nærmer seg ferdig utvokst.

Kan kombineres med annen kattemat

Du må gjerne blande VOM Kattemat med annet våtfôr eller tørrfôr til katt.