Tilbud!

Fresh’n’Clean Sanitizing and Cleaning Spray

kr 199

Fresh’n’clean sanitizing and cleaning spray, er “alt-i-ett-løsning” for å opprettholde et friskt og rent miljø for kjæledyret ditt.

Medlemspris: 159 kr
Ikke medlem? Meld deg inn her.

Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Fresh'n'Clean Sanitizing and Cleaning Spray
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Fresh’n’clean sanitizing and cleaning spray

Fresh´n´clean sanitizing and cleaning spray, er “alt-i-ett-løsning” for å opprettholde et friskt og rent miljø for kjæledyret ditt. Denne innovative desinfeksjons- og rengjøringssprayen er designet for å forenkle dyreomsorgen samtidig som den gir en god følelse av friskhet ved bruk.

Gjør rengjøringen enkel:

Produktet kombinerer kraften til desinfeksjonsmiddel og rengjøring i en enkelt, brukervennlig formel, og holder ditt kjæledyrs omgivelser både friskt og rent.

Tilført med Tea Tree og Eukalyptus:

Med tilførselen av de naturlige egenskapene med tea tree og eukalyptus, har denne sprayen av antiseptiske og beroligende egenskaper. Disse kraftige ingrediensene arbeider sammen for å skape et trygt og beroligende miljø for kjæledyret ditt.

Stressreduserende:

Biospotix forstår viktigheten av kjæledyrets trivsel. Biogance Fresh’N’Clean Spray er spesielt formulert for å bidra til å redusere stressnivået hos kjæledyret ditt, og sikrer en rolig og avslappet atmosfære i deres leveområde.

Nøytralisering av lukt:

Produktet fjerner ubehagelige lukter! Denne sprayen fremmer aktivt nøytraliseringen av uønskede lukter, og etterlater seg en forfriskende og innbydende atmosfære både for deg og kjæledyret ditt.

Bruksanvisning:

Spray direkte på overflater og områder der kjæledyret ditt ferdes. Bruk etter behov for å opprettholde et rent og luktfritt miljø. For optimale resultater, ha regelmessige rutiner for å benytte produktet.

Bruksanvisning:

For tekstiler (puter, kurver, sofaer, tepper, etc.):

  • Hold sprayen 20 cm unna overflaten.
  • Spray direkte på tekstiler som puter, kurver, sofaer, tepper, og lignende.
  • La det tørke.

For rengjøring av bur og lignende

  • Fjern dyrene fra området.
  • Fjern eventuelle flekker eller avfall.
  • Spray direkte på overflaten som skal rengjøres, eller bruk en klut og påfør sprayen.
  • Gni forsiktig.
  • La det tørke i noen minutter

Merk: Sørg for at området er godt ventilert under påføringen. Unngå direkte kontakt med dyrene mens produktet tørker. Produktet er utviklet for å være trygt og effektivt, men det anbefales å teste på en liten, skjult overflate før du bruker det på større områder for å være sikker.