Cat Multi Protein Chicken & Salmon

kr 24

Smakfullt våtfôr med kylling og laks i paté.

Medlemspris: 6 for 99 kr
Ikke medlem? Meld deg inn her.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Cat Multi Protein Chicken & Salmon
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Monster kattemat med kylling og laks er et næringsrikt, velsmakende og komplett måltid. Oppskriften til våtfôret er utviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold og har nøye utvalgte ingredienser fra EU.

Kattemat som inneholder kylling som er en proteinkilde med høy smakelighet og fordøyelighet. Laks er en av de beste kildene til fiskeolje ettersom det er en fet fisk. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA som finnes i lakseoljen er spesielt viktige for hjerte, hjerne, øyne og nervesystemet.

Våtfôr som er fremstilt uten hvete. Garantert fri for gluten, uten tilsatt sukker og og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Oppskrifter uten gluten kan være snillere mot mage, hud og pels og minimere risiko for forekomst av matsensitivitet og intoleranser.

Egenskaper

  • Glutenfri
  • Komplett måltid
  • Ernæring av høy kvalitet
  • Boks av 100g
  • Utviklet i Sverige
  • Europeiske råvarer

Husk at alle katter er forskjellige, og din katt kan spise mer eller mindre enn angitt mengde på boksen avhengig av alder og aktivitetsnivå.

Ingredienser

Kylling 35% (hjerte, kjøtt, lever), laks 15%, mineraler, lakseolje, fermentert ris.

Tilsetningsstoffer: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, vit. E 60 mg, sink (som sinksulfatmonohydrat) 15mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, kopper (som koppersulfatpentahydrat) 1mg, jod (som vannfri kalsiumjodat) 0,5 mg.

Analytiske bestanddeler: Væske: 80%, råprotein: 8%, råfett: 7%, råfiber: 0,2%, råaske: 2,5%.