Freemotion Harness 5.0 Blue/Gray

kr 1.199

Justerbar trekksele beregnet for aktiviteter med høyt trekkpunkt.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Freemotion Harness 5.0 Blue/Gray
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Non-stop dogwear Freemotion harness 5.0 Pink/Gray er en justerbar trekksele til hund. Det ergonomiske designet gir god bevegelsesfrihet og påvirker pusten minimalt. Det originale seledesignet er utviklet, testet og brukt av verdensledende utøvere innen løping og snørekjøring med hund, og egner seg for enhver aktiv hund.

Optimal stabilitet og støtte

Denne oppgraderte versjonen av Freemotion harness har den klassiske Y-formede fronten, som gir god bevegelsesfrihet for skuldrene og påvirker pusten minimalt. Freemotion harness 5.0 har en polstret halsåpning for optimal stabilitet og støtte. Hundeselen er designet spesielt for aktiviteter med et høyt trekkpunkt, som løping, sykling eller ski med hund. Trekkraften fordeles jevnt over hundens kropp uten å legge press på ryggraden.

Slitesterkt og komfortabelt

Alle stoffer er nøye utvalgt for å være både slitesterke og komfortable. Innsiden er skånsom mot hundens pels. Selen har ingen skarpe kanter, og hver søm har den myke siden mot hunden for å unngå gnag.

3M™ refleks bidrar til økt synlighet på mørke og overskyede dager. Freemotion harness 5.0 er utstyrt med en refleksløkke* i nakken som gjør det mulig å se hvordan hunden beveger seg, selv i mørket. Et sikkerhetslys (ikke inkludert) kan festes i denne løkken for ekstra synlighet. * Hundens line må ikke festes i refleksløkken da den ikke vil holde hunden og produktet kan bli ødelagt.

Størrelser

Non-stop dogwear Freemotion harness 5.0 kommer i et bredt utvalg størrelser og er justerbar for å passe de fleste hunder.

Halsomkrets
3: 28-33 cm
4: 33-36 cm
5: 36-40 cm
6: 40-44 cm
7: 44-48 cm
8: 48-52 cm
9: 52-56 cm