Protector Snow Heldress

kr 899

Komfortabel, formsydd og elastisk heldress til hund.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Non-stop dogwear Protector snow er en komfortabel, formsydd og elastisk heldress til hund som beskytter mot snø, is, kulde og vind. Hunden har god bevegelsesfrihet i denne dressen, samtidig som du unngår at hunden blir nedkjølt eller får snøklumper i pelsen.

Klumper av snø og is om vinteren kan være en stor plage for hunder med mye pels. Denne kondomdressen til hund beskytter mot forfrysninger og hindrer snø og ising i pelsen. Heldressen er laget i et elastisk materiale for at hunden skal kunne bevege seg naturlig. Ikke la vær og vind sette begrensninger for hva du kan gjøre med hunden din om vinteren.

Protector snow kommer i to varianter, en som er laget for tisper og en for hannhunder. Heldressene har åpning slik at hunden lett kan gjøre fra seg. Åpningen kan også enkelt tilpasses din hund ved å klippe opp mellom sømmene. Hannhund-modellen har et felt med fleece på innsiden for å beskytte testiklene.

Heldressen er svart og oransje med reflekstrykk for økt synlighet. Protector snow er utviklet for bruk i snø, ikke barmark.

Protector snow kommer i størrelsene XXS – XL.

Størrelse Rygglengde
XXS 40-44 cm
XS 44-46 cm
S 46-48 cm
M 48-51 cm
L 51-54 cm
XL 54-60 cm

Tekniske spesifikasjoner

  • Elastisk materiale
  • Refleks
  • Borrelås
  • Glidelås
  • Fleece (hannhund-modell)
  • Solide trensesømmer