Allax L Compact

kr 7.499

Thule Allax L Compact er et trygt, pålitelige og brukervennlige hundeburet for bil.

Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Allax L Compact
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Thule Allax L Compact hundebur har avansert beskyttelse og komfort for både korte turer og lange turer. Med overlegne sikkerhetsfunksjoner, brukervennlighet og bekvemmelighet, er det ingen bedre måte å holde hunden din trygg på mens du reiser, enn med dette pålitelige hundeburet fra Thule.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Mål: 87-93 x 70 x 69 cm
  • Vekt: 24,3 kg
  • Vektkapasitet: 45 kg

Thule Allax-hundeburet er det perfekte valget for trygge og komfortable bilturer med din firbeinte venn. Designet for virkelige situasjoner, grundig kollisjonstestet og med en innovativ deformeringssone som gir overlegen beskyttelse for både passasjerer og hunden din. Gassen åpner og lukker døren mykt, og buret har en innebygd lås for ekstra sikkerhet.

Thule Allax har et vindu for bedre oversikt. Med det kan du sjekke reisefølget ditt når du vil. Hundeburet kommer i ti forskjellige størrelser, alle med avrundede kanter for å gi en perfekt passform for både bilen din og hunden din. I tillegg kan hundereiseburet justeres i dybden for en perfekt passform i bagasjeområdet, og strekkbånd sørger for at det forblir sikkert festet mens du kjører. Godt designet og godt bygget – ingen støy eller skranglelyder kommer fra dette førsteklasses hundeburet.

Buret er utstyrt med en rømningsluke, som muliggjør åpning av buret fra baksetet. Tilgjengelig i ti forskjellige størrelser og med justerbar dybde for å gi en perfekt passform for både bilen og hunden din. Thule Allax hundebur er kollisjonstestet forfra og bak, i tillegg til et simulert veltescenario. Thule ALLAX er også TÜV godkjent*.

Finn det perfekte hundeburet med Thules tilpasningsveiledning her. Innovativ deformeringssone gir overlegen beskyttelse for hunder ved påkjørsel bakfra. Den gassdempede døren åpnes og lukkes mykt, og buret har en innebygd lås for ekstra sikkerhet. Vinduet og åpningene i buret gjør det enkelt for deg å sjekke hunden din når som helst. Thule Allax kommer med en rekke praktiske tilbehør som gjør hverdagen med hunden din enda enklere

*Hva er TÜV godkjenning?

En TÜV godkjenning er en bekreftelse som betyr at produktet lever opp til en rekke strenge krav til sikkerhet og kvalitet, satt av et forbund av godkjenningsbyråer. Når et produkt er TÜV godkjent, er du også sikret at produktet lever opp til en rekke av EUs sikkerhetskrav.