Bia Bed – klassisk hundeseng

Fra kr 1.199

En klassisk hundeseng i slitesterkt kunstlær. Finnes i 3 størrelser.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , , , , ,

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Bia Bed - klassisk hundeseng
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

En svensk klassiker

Bia bed har blitt en svensk klassiker, en seng som hunden selv velger å ligge i.

Av alle hundesenger er den svenskproduserte Bia bed, den mest likte. Det kraftige kunstlæret som utgjør sengens ytterlag er slitesterkt og lett å rengjøre. En freonfri kjerne i polyeter gir ergonomisk støtte for hunden, samtidig som sengens kanter er tiltalende på hundens instinkter fra ulvegener.

Men den viktigste av alle fordeler er forståelig nok at hunden trives i hundesengen.

Bia bed finnes i forskjellige størrelser som passer til alle hunderaser, samtidig som den er utrustet med et mykt overtrekk i pilé.

Hvorfor hunden velger Bia bed!

Hunden ligger i en seng med kanter og slipper derfor å få gulvtrekken rett på seg. Bia sengen er fylt med en høykvalitets polyeterstopping, som er skånsom mot hundens ledd og gir støtte til hundens rygg. På grunn av det myke polyeterfyllet beskyttes hunden også fra liggesår som ellers er vanlig om hunden ligger på et hardt underlag.

Fordelene med Bia bed er bla. at den er lett å holde ren og den er bekvem for hunden. Den er også lett å transportere, ettersom den kan rulles eller brettes sammen og da tar lite plass.

Men den beste fordelen med Bia bed er at det virkelig synes at hunden trives i sengen og hvor utvilt den er etter en stunds hvile.

Kvalitet og materialvalg

Bia bed er produsert av svensk polyeter uten freon med OEKO-TEX standard 100 klasse 1 sertifisering. Det betyr at materiellet er godkjent for bruk til baby.

Trekket er laget av kunstlær i høyeste kvalitet, uten giftige ftalater, bly og flammehemmende middel. Kunstlæret kan vaskes med en svak såpeblanding og tørkes av med en tørr klut. Sterke rengjøringsmidler kan tørke ut kunstlæret.

Hvor er produktet produsert?

Bia bed produseres i Valdemarsvik, Östergötland i Sverige.