Maxi Ageing 8+

kr 1.299

Fullverdig fôr til eldre hunder av store raser (fra 26 til 44 kg) over 8 år.

Nullstill
Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Maxi Ageing 8+
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Dette fôret inneholder L.I.P.-proteiner som er lett fordøyelige, er med på fremme en balansert bakterieflora i tarmen, sikrer optimal fordøyelighet og god avføringskvalitet.

Fôret gir eldre hunder av store raser en sunn aldring pga. sine utvalgte næringsstoffer. Hunder av store raser utsettes ofte for store belastninger. Dette fôret er med på å bidra til sunne ledd og en sunn beinbygning. Det inneholder også fettsyrene EPA og DHA som støtter hudens barrierefunksjon (patentert kompleks) og reduserer risikoen for hudproblemer, og bidrar til glansfull pels og sunn hud. Fôret inneholder også et patentert antioksidantkompleks som er med på å utjevne nivået av frie radikaler.

Royal Canin Maxi Ageing 8+ egner seg for voksne hunder over 8 år som veier 26–44 kg.

Fôret inneholder proteiner av svært høy kvalitet, som for eksempel L.I.P som er kjent for å være svært lettfordøyelige. Oppskriften inneholder også et balansert innhold av kostfiber for å fremme sunne tarmer.

Royal Canin Maxi Ageing 8+ er sammensatt spesielt med tanke på at store hunder kan ha en tendens til å legge på seg i denne alderen. Det er derfor viktig å kontrollere det daglige fôrinntaket slik at hunden kan møte alderdommen på best mulig vis.

Egenskaper

  • Støtter sunn aldring
  • Inneholder omega-3-fettsyrer
  • Bidrar til å opprettholde et sunt skjelett og sunne ledd
  • Støtter en optimal fordøyelse