Rio 125 LED Akvarium

kr 4.499

Kompakt og et klassisk akvarium fra Juwel.

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Juwel Rio 125 LED er det minste akvariet i RIO-serien.

Med en kompakt størrelse på 81×36 cm og et klassiske utseende vil dette akvariet kunne passe inn overalt.

Juwel Rio 125 LED er produsert i Tyskland, med materialer av topp kvalitet og teknologi som garanterer det beste innen kvalitet og sikkerhet.

Multilux LED – Belysning

MultiLux LED-lyssystemet for Rio 125 LED gjør at du kan jobbe komfortabelt med akvariet ditt selv når belysningen er på. Den ultralydsikre belysningsenheten er 100% vanntett og oppfyller de strenge europeiske sikkerhetsforskriftene. Lysrørene skaper et optimalt lysspekter samtidig som det sparer opptil 50% mer energi sammenlignet med T5 på samme tid.

Bioflow M – Filtersystem

For optimal filtrering av akvariet er Rio 125 LED utstyrt med Bioflow M. Filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet. Bioflow M er utstyrt med fem høyytelses filtermedier og en stillegående, men kraftig Eccoflow 500 sirkulasjonspumpe.

Aquaheat 100W – Varmeapparat

Varmeapparet er justerbart og perfekt innebygd med vannsirkulasjonen i BioFlow M-filtersystemet. Dette sørger for at det alltid er riktig temperatur i akvariet. Fordi den bruker sølvkontakter av topp kvalitet og støtsikkert borosilikatglass, oppfyller Juwel de høyeste standarder både når det gjelder funksjon og sikkerhet, og som er TÜV/GS-sertifisert.

Akvariebord

Med det matchende akvariebordet Rio 125 SBX vil akvariet ditt stå trygt og gi et helhetlig bilde. Akvariebordet er enkelt å montere med god oppbevaringsplass for tilbehør og utstyr.

Størrelse og vekt

Mål: 81 x 36 x 50 cm
Vekt: 24 kg