Rio 125 LED Akvarium

kr 4.499

Kompakt og et klassisk akvarium fra Juwel.

Antall:

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Klikk og hent i butikk

Kontaktinformasjon

Consent(Påkrevd)
PRODUKT
1
x
Rio 125 LED Akvarium
Eventuelle rabatter
Totalt:

Beskrivelse

Juwel Rio 125 LED er det minste akvariet i RIO-serien.

Med en kompakt størrelse på 81×36 cm og et klassiske utseende vil dette akvariet kunne passe inn overalt.

Juwel Rio 125 LED er produsert i Tyskland, med materialer av topp kvalitet og teknologi som garanterer det beste innen kvalitet og sikkerhet.

Multilux LED – Belysning

MultiLux LED-lyssystemet for Rio 125 LED gjør at du kan jobbe komfortabelt med akvariet ditt selv når belysningen er på. Den ultralydsikre belysningsenheten er 100% vanntett og oppfyller de strenge europeiske sikkerhetsforskriftene. Lysrørene skaper et optimalt lysspekter samtidig som det sparer opptil 50% mer energi sammenlignet med T5 på samme tid.

Bioflow M – Filtersystem

For optimal filtrering av akvariet er Rio 125 LED utstyrt med Bioflow M. Filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet. Bioflow M er utstyrt med fem høyytelses filtermedier og en stillegående, men kraftig Eccoflow 500 sirkulasjonspumpe.

Aquaheat 100W – Varmeapparat

Varmeapparet er justerbart og perfekt innebygd med vannsirkulasjonen i BioFlow M-filtersystemet. Dette sørger for at det alltid er riktig temperatur i akvariet. Fordi den bruker sølvkontakter av topp kvalitet og støtsikkert borosilikatglass, oppfyller Juwel de høyeste standarder både når det gjelder funksjon og sikkerhet, og som er TÜV/GS-sertifisert.

Akvariebord

Med det matchende akvariebordet Rio 125 SBX vil akvariet ditt stå trygt og gi et helhetlig bilde. Akvariebordet er enkelt å montere med god oppbevaringsplass for tilbehør og utstyr.

Størrelse og vekt

Mål: 81 x 36 x 50 cm
Vekt: 24 kg