Bilde av ei dame og en hund som går på tur i høst

God tur i høst!

Hver årstid har sin sjarm og høsten kan være flott i både skog og fjell! Ta med deg hunden din på tur i høst, ikke bare er det hyggelig, men gir godt med mosjon til to-og firbente!

Velg riktig turutstyr til hunden

Skal du legge ut på langtur med hunden din kan det være lurt å ha en sele som sitter behagelig på hunden, og som er godt synlig i terrenget. Bruk et magebelte, så har du hendene fri. Hvis terrenget er røft kan potesokker være lurt, da unngår du rifter og sår på tredeputene til hunden. Smør gjerne potene til hunden med potekrem før turen, myke og fuktige tredeputer tåler mer. Les mer om potestell her.

Tur med hund! Hva pakker du i sekken?

Når du pakker tursekken må du også huske på hunden. Skal dere langt kan det være lurt å ta med godbiter eller fôr, ta også gjerne med en sammenleggbar vannskål eller vannflaske. Et førsthjelpssett er alltid fint å ha i sekken, hvis uhellet skulle være ute. Og husk alltid hundeposer!

Nyttige turprodukter til hund

Visste du at det finnes flere ulike smarte liggeunderlag til hund? Kjempe praktisk hvis dere skal campe eller ha lange raster! Er det kaldt dit du skal, eller venter du regn? Været snur fort i fjellet! Et varme- eller regndekken til hunden kan være smart å ha.

God tur i høst!

Les også:

Lær hunden å gå med kløv
Tid for jakt!
Vær synlig i høstmørket!