Bilde av butikkleder Stein-Birger som holder en ZeroBug

Flåttjageren ZeroBugs bestselgeren hos Buddy Orkdal

-Vi ligger i et område med mye flått og får mange spørsmål om flåttbeskyttelse i sommerhalvåret, sier butikkleder Stein-Birger Snøsen.

Er ZeroBugs et godt alternativ til andre flåttmidler?

Det begynner å komme mange produkter på markedet som virker. Jeg synes ZeroBugs er et fint alternativ til de som ikke ønsker å få skrevet ut legemidler eller bruke andre preparater mot flått, fortsetter Stein-Birger.

Hvordan fungerer ZeroBugs?

Brikken sender ut en ultralyd som flått og lopper ikke liker. På ZeroBugs Pet strekker denne 1,5 meter. ZeroBugs festes i halsbåndet eller selen til hunden, og kan sitte der hele sesongen. Regn er ikke noe problem, men den må tas av ved bading.

De siste årene har flåttsesongen blitt lengre, som følge av de milde vintrene vi har hatt. Batteritiden på 10 måneder gjør likevel at den holder hele sesongen.

Hva slags erfaring har dere med ZeroBugs?

-Vi har solgt ZeroBugs i mange år, sier butikkleder Stein-Birger Snøsen, og vi har kunder som kommer og kjøper denne år etter år. Jeg har selv brukt den på egen hund i flere sesonger, forteller Stein-Birger engasjert, og minner på at batteriet ikke kan byttes.

Har du et siste tips kundene som kjøper ZeroBugs?

-Jeg vil anbefale å feste ZeroBugs med en plaststrips i båndet eller selens ring. Da blir den ikke liggende å slå på kroken til leiebåndet, avslutter Stein-Birger med når han engasjert forteller om ZeroBugs.

Se og hør Stein-Birger forklare Buddy kunde om ZeroBugs👇