Avbildet: Hund med partyhat

Buddy Lillehammer flytter

Velkommen til nye lokaler og innflytningsfest, torsdag 2. august kl 12.00.

Buddy Lillehammer flytter fra Lilletorget 1 til Storgaten 148. Nye lokaler må selvsagt feires. Det blir mange gode tilbud og servering av kake og kaffe!

50% på alt tørrfôr til hund og katt fra Vigor & Sage

30% på seler og kløv fra Non-Stop Dogwear

2 for 1 på Eukanuba Working & Endurance

40% på Royal Canin 4800 Sporting Life

Avbildet: Nytt lokale Buddy Lillehammer

Buddy Lillehammer har Eli og Terje Scheie drevet siden 2000, men Eli har enda lengre fartstid i bransjen! Hun startet nemlig som lørdagshjelp i dyrebutikken i 1989. Sammen med med Eli jobber Monica, som har vært ansatt i butikken siden 1998. Buddy Lillehammer huser 260 kvm med fôr og utstyr til hund, katt, smådyr, fugl og fisk! Og ikke minst har dyrebutikken levende dyr!

Eli og de ansatte på Buddy Lillehammer har ekstra god kompetanse på hund. Alle sammen er aktive hundeeiere, både innenfor jakt, ski, tur i fjellet og agility. Eli er NKK instruktør, ivrig jeger og jaktprøvedeltager. Hun er dessuten oppdretter på Engelsk setter og Monica driver med Agility på høyt nivå. Så kompetansen på hund er stor og de ansatte hjelper deg gjerne med gode råd og veiledning!

Dyrebutikken på Lillehammer tilbyr også å klippe klørne på din hund eller katt.

Hos Buddy Lillehammer er du velkommen til å ta med kjæledyret ditt. Du kan parkere rett utenfor dyrebutikken, veldig praktisk ved kjøp av tunge fôrsekker! Og vi hjelper deg gjerne ut!