Mitt Spor

GPS-sporing av hunden med Mitt Spor

I tiden fra og med fra 1. april til og med 20. august er det generell båndtvang for hund i hele landet. Nå som båndtvanget er opphevet kan det være lurt å forsikre deg om å ha oversikt over hunden din om den skulle bli borte for deg hjemme eller på turen.

KAMPANJE 26.8 - 30.09.2022

Kjøp Mitt Spor i din Buddy-butikk og få en verdisjekk på kr 100- som du kan bruke på ditt neste kjøp. Verdisjekken er gyldig i to måneder.

Hva koster Mitt Spor?
Engangskostnad: 790,- som du betaler i din Buddy-butikk. Du mottar en verdisjekk på kr 100,- som du kan benytte på ditt neste kjøp. Verdisjekken er gyldig i to måneder og kan benyttes på ditt neste kjøp i din Buddy-butikk.

Abonnement
Månedsprisen er kr 79,- pr måned. Du aktiverer tjenesten i Mitt Spor appen. Mitt spor er tilgjengelig for alle uavhengig om du er Telenor kunde eller ikke.

GPS - Mitt Spor! Les her

GPS-brikke fra Telenor

Nå kan du endelig spore hunden din med GPS fra Telenor, uavhengig om du er Telenorkunde eller ikke.

Du vil med Mitt Spor vite hvor hunden din befinner seg til enhver tid.

I samarbeid med DyreID har Telenor utviklet en app og en sporingsbrikke du kan feste enkelt på hundens halsbånd eller sele. DyreID er eid av Den norske veterinærforening og leverer i dag ID-merking av kjæledyr.

Mitt spor kjøpe du i din lokale Buddy-butikk.

Finn din Buddy-butikk her

Hva følger med i i Mitt Spor pakken?

I pakken følger alt du trenger for å benytte Mitt spor:

 • Sporingsbrikke
 • Beskyttelsesdeksel

Du lader sporingsbrikken trådløst ved hjelp av ladeplaten og USB-kabelen som følger med. I pakken ligger også din personlige PIN-kode og et serienummer på produktet som du bruker for å sette opp enheten. Mitt Spor lastes ned gratis i AppStore eller Google Play.

Full oversikt over turer og aktivitetsnivå

Full oversikt over turer og aktivitetsnivå

I Mitt Spor appen har du full kontroll og oversikt over hundens mosjonsnivå. Ulike hunderaser krever forskjellige mengder mosjon som er viktig for hundens helse. I appen kan du se hvor hunden har beveget seg. Du får også oversikt over hvor hunden har gått og hvor lang tid den har brukt. Denne oversikten finnes ukentlig og månedlig.

Mitt Spor GPS-brikken

Mitt Spor GPS-brikken

Enheten er den lite og praktisk. Den veien kun 28g. Du fester brikken på halsbåndet eller selen uten at det påvirker bevegeligheten til hunden. Mitt Spor brikkens størrelse gjør at den passer aller best til mellomstore- og store hunder.

Dette får du med Mitt Spor

 • Finn hund funksjon som lokaliserer hunden hvis den blir borte
 • Finn posisjon til hunden(e) din(e)
 • Mulighet for å dele tilgang til appen med de du ønsker.
 • Du får ukentlig og månedlig oversikt over hundens aktiviteter og turer
 • Inkluderer beskyttelsesdeksel som festes enkelt på hundens halsbånd eller sele
 • GPS-posisjonering

Kom i gang med Mitt Spor på tre enkle trinn:

 1. Kjøp Mitt Spor i din Buddy-butikk
 2. Last ned Mitt Spor appen og følg instruksjonene for å aktivere sporingsenheten
 3. Lad sporingsenheten, fest brikken på hunden og god tur

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer Mitt Spor 

Mitt Spor-tjenesten bruker GPS-satellitter til å beregne posisjonen til hunden din. Posisjonen sendes deretter via Telenors mobilnett til appen på mobiltelefonen din.

Må man være Telenorkunde for å benytte seg av Mitt Spor 

Nei, Mitt Spor kan brukes av alle, uavhengig av mobiloperatør.

Hvorfor fungerer Mitt Spor kun utendørs? 

Mitt Spor-tjenesten er avhengig av signaler fra flere GPS-satellitter for å finne posisjonen til sporingsenheten hunden din har på seg. Sporingsenheten får ikke tilgang til nødvendige satellitter innendørs på grunn av tak og andre fysiske hindringer. Du kan derfor oppleve at posisjonen til sporingsenheten er unøyaktig og flytter seg i kartet på appen dersom du forsøker å bruke den når du er innendørs.

Hvor nøyaktig er MItt Spor? 

Nøyaktigheten er avhengig av antallet GPS-satellitter som gir informasjon til enheten. Under normale forhold kan du forvente en nøyaktighet med en radius på 10-15 meter, men bygg, vegger, tett skog og andre forhold kan forstyrre.

Kan flere i familien bruke Mitt Spor? 

Tilgang til sporingsenheten kan deles med familiemedlemmer eller for eksempel hundepasseren. Husk at hver person må laste ned appen og logge inn med eller registrere seg med Telenor ID.

Hvor lenge varer batteriet? 

Mitt Spor kan være i 3 tilstander:

Dvalemodus: Sporingsenheten ligger helt i ro, ingen bevegelse eller bruk. Fra fulladet tilstand varer batteriet i 10-14 dager.

Standby modus: Sporingsenheten er i bevegelse, f.eks. på en hund, men ingen sporing er aktivert. Fra fulladet tilstand varer batteriet i rundt 5 døgn.

Når du starter en av sporingsmodusene i appen; Finn hund, Start tur eller Geofence (når utendørs og i bevegelse) sender sporingsenheten posisjoner til appen med ulike intervaller:

 • Finn hund – oppdaterer posisjon med ca. hvert 10. sekund intervall. Dette er veldig batteriintensivt, så funksjonen varer i 30 minutter av gangen. Du kan restarte funksjonen etter 30 minutter. Fra fulladet tilstand varer batteriet i rundt 7-8 timer.
 • Start tur – samler inn posisjoner ca. hvert 10 sekunder som oppdateres hvert minutt i appen. Denne funksjonen varer til du stopper den. Fra fulladet tilstand varer batteriet i rundt 10-11 timer.
 • Geofence (virtuelt gjerde rundt f.eks. hagen) – oppdaterer posisjon med ca. hvert 1 minutt intervall og varsler hvis sporingsenheten har forlatt eller kommet innenfor Geofence. Fra fulladet tilstand varer batteriet i rundt 9-10 timer.

Vær obs på faktorer som kulde, dårlig dekning og dårlige GPS-forhold som påvirker batterivarigheten.

Vi anbefaler å lade sporingsenheten hver dag ved jevnlig bruk, og appen vil varsle automatisk ved 50%, 25% og 10% batterinivå.

Batterinivået vil være synlig i appen til enhver tid.

Hva er "Finn hund"? 

“Finn hund” er en modus du bruker hvis du har behov for å finne posisjonen til hunden din raskt. Oppdateringer av posisjonen til hunden i appen er i tilnærmet sanntid. Siden denne funksjonen er strømkrevende aktiveres den for 30 minutters intervaller av gangen, og kan manuelt skrues av når du har funnet igjen hunden din. Finner du den ikke igjen etter 30 minutter kan du aktivere en ny “Finn hund”.

Hvor lang rekkevidde har sporingsenheten? 

Sporingsenheten har ubegrenset rekkevidde i Norge så lenge den har kontakt med GPS-satellitter og mobildekning fra Telenor.

Hvor solid er sporingsenheten? 

Sporingsenheten er støv- og vanntett (IP 68). Det vil si at hunden din kan ha på sporingsenheten i både regnvær og snø. Den tåler også at hunden ruller seg i gjørme eller befinner seg i støvete omgivelser.

Hvor stor er sporingsenheten? 

Sporingsenheten er en av markedets minste. Den måler kun 55 x 38 x 10,7 mm og veier 28g.

Hva er sporingsenhetens tekniske spesifiasjoner? 

 • Produkt navn: Mitt Spor
 • Geografisk produktkompatibilitet: Norge
 • Levetid: 3+ år/500+ ladesykluser
 • Vekt: 28 gram
 • Mål: 55 x 38 x 11 mm
 • Bestandighet: IP68 og slagbestandig
 • Driftsforhold: -10 til 55 °
 • SIM-kort: MFF2 innebygget SIM
 • Batteri: 515mAh LiPo, 1.9Wh.
 • Lading: Trådløs ladeplate
 • Nøyaktighet utendørs: 14m RMS, 7m RMSD
 • Modem produsent: U-blox R41
 • Støttede satellitt-systemer: GPS, GLONASS og Galileo
 • Mobilnettverk: LTE Cat M1
 • Støttede frekvenser: B20 (800MHz)
 • Bluetooth: Bluetooth 5.0
 • CPU: NordicSemi NRF52832 100MHz
 • OS: FreeRTOS
 • Akselerometer: LIS3DHTR

Fungerer Mitt Spor i utlandet? 

Det er nå mulig å bruke Mitt Spor i Sverige. Bruk av Mitt Spor er forventet utvidet til flere land i 2022.

Hjelp og support til Mitt Spor?  

Her finner du hjelp til innstillinger og funksjoner i Mitt Spor. Klikk her.

Trenger du support til Mitt Spor? Klikk her.

 

Kilde: Telenor