Komplett Hundetrening: 5 om dagen

Komplett Hundetrening:
5 om dagen

Vår samarbeidspartner Komplett Hundesenter AS har utviklet konseptet Komplett Hundetrening: 5 om dagen. Konseptet er utviklet for å gjøre det enkelt for deg som hundeeier å vite at hunden din får dekket alle sine behov.

Innenfor konseptet finner du alt du trenger av kurs, råd og trening for deg og din hund:

En komplett pakke med alt som trengs for at du og hunden din skal fungere best mulig med familien og i samfunnet. Innenfor konseptets fem fokusområder finner du alt du trenger av kurs, råd og trening for deg og din hund: Fokusområdene er: Relasjon, Selvkontroll, Håndtering, Mental aktivitet og fysisk aktivitet.

Komplett Hundesenter skal fremover holde en serie gratis webinarer om Valpens utvikling og “Komplett Hundetrening: 5 om dagen.”

Buddy og Komplett Hundesenter gjør alt vi kan for å gi dere gode produkter, nyttige råd og en full «verktøykasse» slik at det er gøy å ha hund! For oss er det viktig at du og hunden din har gode hverdager og har det bra sammen!

Det første webinarene handler om valpens utvikling fra 0-6 måneder. Vi går gjennom ulike utviklingsfaser og det du har behov for å vite fra valpen er født og frem til den er 2 år.

Første webinar kommer søndag 28 august! Tema: De 6 første månedene i valpens liv.

Meld deg på første kurs her!

Relasjon:

Hunder er flokkdyr, det viktigste du gjør er å bygge en god relasjon. Her lærer du og hunden mer om relasjon, lek, hundens språk, samarbeid og trening, kos og nærhet, om stress og uønsket oppførsel og mye mer.

Selvkontroll:

For at hunden skal utvikle seg og ha det bra, må den klare å slappe av og forholde seg rolig sammen med oss og i forskjellige omgivelser. Her lærer dere om hundetrening, rotrening, miljø og sosialisering, og hvordan trene for å unngå uønsket bjeffing/hopping/dra i båndet/jaging etc.

Håndtering:

Det er viktig å gjøre hunden trygg på at du ikke vil den noe vondt når du klipper klør, steller pels og tenner og ved veterinærbesøk. Hunden må venne seg til å bli tatt på, på hele kroppen, og i ulike situasjoner.  Vi viser deg hvordan du gjør dette uten frykt og stress hos hunden..

Mental aktivitet:

Hunder trenger å bruke hodet sitt for å være avslappet og fornøyd. I tillegg til å gå tur synes hunden det er morsomt å få ulike oppgaver og utfordringer.  Hunden forholder seg til omgivelsene gjennom luktesansen og har behov for å bruke nesen sin og snuse på verden.

Her får du gode råd og kurs på hvordan du kan aktivisere hunden mentalt, som søksarbeid, problemløsing, kroppsbeherskelse, ulike hundesporter og aktiviteter du kan gjøre med hunden din.

Fysisk aktivitet:

Hundens behov for fysisk aktivitet varierer ut fra rase, helse og alder. Her har vi fokus på ulike måter å aktivisere hunden fysisk, som balansetrening, kondisjonstrening, kroppsbeherskelse, ulike hundesporter og aktiviteter å gjøre med hunden tilpasset alder og fysikk.

For oss er det viktig at du og hunden din har gode hverdager og har det bra sammen! Våre ansatte og instruktører gjør alt de kan for å gi dere gode produkter, nyttige råd og en full «verktøykasse»  slik at det er gøy å ha hund!

Les mer om Komplett Hundesenter her.

Om Komplett hundesenter

Komplett Hundesenter AS

Komplett Hundesenter AS holder ulike hundekurs, arrangementer og treningsgrupper, for valper og voksne hunder gjennom hele året. Våre instruktører har oppdatert kompetanse og er dyktige med både hund og mennesker. Det viktigste er å kunne formidle teori og praksis på en lett og forståelig måte slik at du og din hund kan lære og forstå. Instruktørene er engasjerte og dedikerte slik at det å gå kurs hos oss er en positiv opplevelse. Du skal være trygg på at hos Komplett Hundesenter blir alle sett og alle skal få tilpasset opplæring på kurs!

For å gi deg et variert tilbud leier vi inn andre aktører, instruktører og foredragsholdere av høy kvalitet i tillegg.  Dette er dyktige og engasjerte folk som ønsker å dele sin kompetanse, -for folk med hund! Vi starter i det små, og ønsker å levere på kvalitet i alle ledd samtidig som vi vokser som kursleverandør. Målet er å bli ett komplett kompetansesenter – for folk med hund!