Avbildet: Inngangen til Buddy Sandefjord

Buddy Sandefjord

Velkommen til oss på Buddy Sandefjord!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du skal finne både produkter og veiledning for å lykkes med ditt kjæledyrhold. Vi ønsker å fremstå som dedikerte og engasjerte fagfolk, selv om det er mange områder vi sikkert ikke er ferdig utlærte på enda. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold og vi setter dyrevelferd i høysete.

Hvor ligger Buddy Sandefjord?

Vår butikk ligger på Torvet, i Sandefjord Sentrum. Hit flyttet vi høsten 2018 etter 8 år på Hvaltorvet og 22 år i Møllersgate v/ Sandefjord Kirke.

Hva slags merker fører vi?

Hos oss finner du kjente hunde- og kattefôr-merker som  Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin, Orijen, Appetitt og Natural Greatness. Dersom ditt fôr ikke er lagervare hos oss skaffer vi det meste på noen få dager. Ellers fører vi bl.a. Non Stop produkter til aktive hundeeiere, Tetra og JBL til akvarister og  Beaphar til smådyr og gnagere.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve f.eks. et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt. Vi utfører også neglklipp på kjeledyret dit, og vi har vekt i butikken til fri disposisjon

Følg oss på Facebook!