Bilde av inngangen til Buddy Raglamyr

Buddy Raglamyr

Velkommen til oss på Buddy Raglamyr!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk. I butikken vår finner du et stort utvalg innen alle varegrupper.

Hvilke merker fører vi?

Hos oss finner dere kjente merkenavn som blant annet Orjien, Acana, Eukanuba, Vom og Hundemat og Vigor & Sage hundemat.

Vi fører også diverse merkevarer, for eksempel Non-Stop Dogwear, Eheim, FerPlast, Tetra, MimSafe Variocage og Dog Copenhagen for å nevne noen.

Hvor finner jeg Buddy Raglamyr?

Butikken ligger på gateplan i Sampson-bygget i Longhammarvegen på Raglamyr, Haugalandets største nærings- og handelsområde. Her har vi har 800m2 butikk å boltre oss på.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

Du har gratis parkering rett utenfor butikkdøren, så det er enkelt for deg som kunde å ta med deg store og små varer til bilen.

Har dere levende dyr i butikken?

I butikken finner dere som kunder et godt utvalg av akvariefisk, smådyr og tropiske fugler. Her vil du også møte vår amazon-papegøye Truls. Truls liker å få besøk av alle varianter av firbeinte (og tobeinte!). Han er vår maskot og han elsker å imitere pipeleker, bjeffe eller «terge» besøkende så godt han kan for å få oppmerksomhet. Det blir aldri kjedelig her hos oss.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken, noe som er praktisk når man skal for eksempel prøve seler eller lignende. Men vi synes egentlig ikke du trenger en grunn, bare ta dem med uansett, vi elsker det!

Vi på Buddy Raglamyr er stolte av butikken vår og vi står på hver dag for at dyrene skal ha det godt og at butikken er oversiktlig, ryddig og fin når kundene kommer på besøk. Men det aller, aller viktigste for oss er å få kundene til å like oss like godt som vi liker dem!

Husk å følg oss på facebook!

Bestevenner fortjener det beste.