Avbildet: Inngangsfasade hos Buddy Gran

Buddy Gran

Velkommen til vår butikk på Granstunet!

Hos oss på Buddy Gran har vi en fullsortiments dyrebutikk. Her får du kjøpt hundfôr, kattemat, fôr til fisk, fugl og smådyr og alt annet din bestevenn har behov for. Hund og reptiler er vi ekstra gode på, i tillegg til vår generelle kompetanse og kunnskap på kjæledyr.

Vi har en ganske stor reptilavdeling, hvor de fleste artene på positivlisten er representert. Hos oss finner du også gnagere, fisk, fugl, og en populær maskot i form av en grå Jacko papegøye som heter Arwen. Arwen er 3 år gammel, og snakker litt, plystrer på damene og er en kløpper på å bjeffe….

Vi er en liten dyrehage i dyrebutikken som vi håper du vil besøke.

Hvilke ekstratjenester tilbyr vi?

Vi tilbyr gratis kloklipp, om hunden din er noenlunde enkel å håndtere. Skulle du ha behov for å klippe klør på marsvin eller kanin, er vi selvsagt behjelpelig med det også.

Butikken har også en svært populær hundesalong som du kan bestille frisørtime til hunden din.

Vi har en vekt i butikken som du kan komme å veie kjæledyret ditt på.

Har de ansatte noen fagfelt som de er ekstra gode på?

Våre ansatte sitter på kunnskap innenfor forskjellige områder, noe vi syns er viktig. Hans Eirik har sitt spesialfelt innen reptiler, mens Catharina har sitt spesialfelt innen alt med hund. Hun har trent de fleste hundesporter gjennom 20 år, og konkurrert og holdt kurs i flere år i lydighet/hverdagslydighet. I tillegg driver hun med utstilling og oppdrett. Hun er også vår hundefrisør, og har i tillegg ett årig utdannelse ved Canis Hundeskole, som klikkertrener.

Hvordan er parkeringsmulighetene hos Buddy Gran?

Vi har stor gratis parkeringsplass så du kan parkere rett utenfor døren, og vi har en egen inngang utenfra, noe som er perfekt i forhold til å ta med dyr inn til oss.

Hvilke merker fører Buddy Gran?

Hos buddy Gran finner du et bredt vareutvalg, med varer fra blant annet:

  • Eukanuba
  • Royal Canin
  • Vigor & Sage
  • Care+
  • Dr. Clauders

Buddy Gran ble åpnet i juni 2016, og flyttet inn på Granstunet Kjøpesenter i juni 2017. I oktober 2018 ble det foretatt et eierskifte i butikken, og det er daglig leder Catharina Engebretsen som sammen med Nils Arne Aaslund, eier butikken.

Husk å følg oss på facebook!

Besøk Granstunet kjøpesenter her!

Bestevenner fortjener det beste og vi håper at du også vil besøke oss på Buddy Gran.