Avbildet: Buddy Molde

Buddy Molde

Velkommen til oss på Buddy Molde!

Vi er en fullsortiments butikk med levende dyr, og alt du skulle trenge til ditt kjæledyr. I butikken vår finner du et stort utvalg innen alle varegrupper. Vi har stor interesse og lidenskap for kjæledyr, og tilbyr kunnskap og produkter som kan hjelpe deg på god vei til et vellykket dyrehold.

Butikken ble startet opp i 2006 i Grandfjæra, før vi i 2010 flyttet inn i nye lokaler på Molde Storsenter. Vårt største produktutvalg er til hund og katt, men vi har også en flott akvarieavdeling med stort utvalg av akvariefisk og tilhørende utstyr.

Hvilke merker fører vi?

I vårt sortiment fører vi blant annet Vigor & Sage, Eukanuba, Orijen, Royal Canin, Vom og hundemat, Non-Stop Dogwear, Trixie og Dr. Clauder’s for å nevne noen.

Hvor finner jeg Buddy Molde?

Vår butikk finner du i bygg A på Molde Storsenter, rett ved Vinmonopolet.

Hvordan er parkeringsmulighetene?

Gode parkeringsmuligheter rett ved inngangen gjør det lettvint å få med seg store fôrsekker og lignende. Eller du kan parkere tørt og fint i parkeringshuset og ta heisen opp. Gratis parkering!

Er det lov å ta med egne dyr til butikken?

Ja, vi elsker å få besøk av to- og firbente bestevenner. En gang i året holder vi også et katteshow, som er veldig populært og godt besøkt.

Tilbyr dere ekstratjenster?

Vi tilbyr kloklipp på hund og smådyr, vi har også en hundevekt så du kan veie dyret ditt samtidig for å holde kontroll på vekta!

Følg oss på Facebook!

Molde Storsenter sin hjemmeside her!