Avbildet: bilde av inngangen til butikken

Buddy Strømmen

Velkommen til oss på Buddy Strømmen!

Vi er en fullsortiments dyrebutikk hvor du skal finne både produkter og veiledning for å lykkes med ditt kjæledyrhold. Vi ønsker å fremstå som dedikerte og engasjerte fagfolk. Vår visjon er at du skal få et vellykket dyrehold, med dyret i fokus.

Hvor ligger Buddy Strømmen?

Vår butikk ligger i andre etasje i gamle delen av Strømmen Storsenter, nær det gamle parkeringshuset.

Hvordan er parkeringsmulighetene utenfor butikken?

På Strømmen Storsenter er det rikelig med parkeringsmuligheter. Det er to timers gratis parkering i parkeringshus på senteret. Det finnes også noe parkering på utsiden av senteret. Vår nærmeste parkering er det gamle parkeringshuset, der er det gangbro fra tredje etasje rett inn i andre etasje på senteret. Du finner oss på venstre side, etter Kappahl.

Hvilke merker fører vi?

Hos oss finner du kjente hunde- og kattefôr-merker som Hill’s, Eukanuba, Vigor & Sage, Royal Canin, Orijen og Acana. Dersom ditt fôr ikke er lagervare hos oss skaffer vi det meste på noen få dager. Ellers fører vi bl.a. Non Stop produkter til aktive hundeeiere, Eheim, Fluval, Tetra og Juwel til akvarister og Beaphar, Oxbow og Selective til smådyr og gnagere.

Hvilke ekstratjenester tilbyr vi?

Vi tilbyr gratis kloklipp til smådyr og fugl til våre kunder.

Kan kunder ta med egne dyr til butikken?

Hos oss er du alltid velkommen til å ta med deg din firbeinte kompis inn i butikken. Vi elsker å få besøk av både store og små bestevenner. Ønsker du å prøve f.eks. et dekken eller en sele er det alltid en fordel om vi sammen kan finne frem til rett størrelse og produkt.

Husk å følg oss på Facebook!

Besøk Strømmen Storsenter hjemmesider her!

Bestevenner fortjener det beste!