Trekreg Harness Hundesele

Fra kr 1.039

Regulerbar trekksele med justerbar halsåpning.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Seleverkstedet sin Trekreg Harness er en regulerbar trekksele som passer perfekt for når hunder skal dra/trekke. Selen egner seg godt til for eksempel snørekjøring på ski, joggeturer, kickbike- og sykkelturer. Trekkselen kan også brukes til vanlige turer. Siden selen er justerbar over rygg, i hals og på sidene passer denne til både korte, kraftige hunder og lange, slanke hunder.

Seleverkstedet sin trekksele har en justerbar halsåpning og er polstret med høykvalitets skum. Bakstykke er også polstret for at det skal ligge behagelig på hundens bakpart.

Regulering og tilpasning

For trekking stilles selen inn slik at festepunktet ligger et par fingre foran haleroten. Når hunden står normalt, skal selen bue seg opp på ryggen. Først når hunden trekker og har hodet ned, skal selen ligge flatt. Denne tilpasningen er ideell for snørekjøring og lignende aktiviteter.

For sykling og turer når hunden er på siden skal trekkpunktet justeres lenger fram til rett bak midten av ryggen på hunden. Dette gir deg mer kontroll og holder selen på plass når du har slakt bånd.

For enkle gåturer kan trekkpunktet plasseres lenger frem, slik at det ligger mer mot midten av ryggen på hunden. Dette gir deg mer kontroll på hunden og holder selen bedre på plass når du har slakt bånd.

Størrelsestabell

Måle halsomkrets: Mål rundt bredeste del foran skuldrene.

Måle rygglengde: Mål fra toppen av skulderbladet til halerota.

Størrelse Halsomkrets Rygglengde
XXS 31-36 cm 21-32 cm
XS 36-40 cm 25-38 cm
S 38-44 cm 27-44 cm
M 44-50 cm 32-51 cm
L 48-57 cm 38-61 cm
XL 57-69 cm 50-80 cm