Outdoor til hund

Fra kr 1.299

Perfekt til innendørs og utendørs bruk

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Bia Bed Outdoor til hund
– sengen som kan brukes både utendørs og innendørs!

Med en Bia Bed Outdoor kan hunden din sove like bra utendørs som innendørs. Det er en hundeseng som tåler utemiljøet.

Farge

Sengen er like stilig innendørs som utendørs, med sin duse varme gråfarge.

Trekket på produktet

Trekket er mykt og veldig holdbart. Utematerialet er også i bunnen av sengen, slik at den kan plasseres på plenen uten at fukt trenger inn i sengen. Hvis sengen blir fuktig eller våt, er materialet pustende fra innsiden, så sengen tørker raskt i solen.

Hvordan beskytter sengen hunden?

Bia sengen er fylt med en høykvalitets polyeterstopping, som er skånsom mot hundens ledd og gir støtte til ryggen. Sengens kant kan også fungere som hodepute.

Hvor i hjemmet bør hundesengen plasseres?

Plasser Bia-sengen din der hunden ser ut til å trives. Noen ganger kan det være bra å prøve forskjellige posisjoner før du finner det beste stedet der hunden slapper mest av. Hunden og mennesket har ikke alltid det samme synet på det som føles mest trygt. Hundene vil være sammen med familien, flokken sin, slik at de føler seg involvert og kan passe på familiemedlemmene. Her kommer den innebygde puten i Bia Bed Outdoor godt med.

Hundens søvn

En voksen hund sover vanligvis 12-18 timer om dagen, små hunder 16-20 timer og valper kan sove nesten så mye som mulig. Søvnmangel hos hunder kan føre til stress og et svekket immunforsvar. Hunden kan ha konsentrasjonsvansker og kan bli irritert. Akkurat som oss mennesker med andre ord. En god søvn hjelper med å holde hunden sunn. Gi hunden din den beste ergonomiske hundesengen for best mulig søvn.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , , , , , , ,