Organisk kylling

kr 59

Hundefôret består av kjøttboller laget av plussprodukter fra 100% økologiske Stangekylling i Tønsberg, intet annet tilsatt.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Hvor kommer råvarene fra?

Organic-serien baseres utelukkende på råvarer fra Homlagarden som ligger i Norheimsund i Hardanger. Ingenting annet tilsettes.

Hva består produktet av?

Produktet består av plussprodukter fra økologisk kylling, ingenting annet tilsettes. Leverandør av økologiske råvarer fra kylling er Stange i Tønsberg.

Tilleggs-fôr

Produktet egner seg svært godt som tilleggs fôr sammen med tørrfôr eller som ingrediens i eget komponert råfôr. Her er det bare å mikse etter ønske og behov. Økologisk bærekraft

Økologisk og bærekraftig

Økologisk og bærekraftig situasjon må tilfredsstille mange av de samme strenge kravene som produksjon av konvensjonelt fjørfe, men må i tillegg dekke omfattende krav satt i henhold til økologi forskriftene.

Kalkunen og kyllingen fra Homlagarden har mer plass å bevege seg på, tilgang på utearealer, og spiser økologisk fôr basert på kortreiste råvarer. Homlagarden bruker saktevoksende raser, noe som gir produkter med høy smakelighet.