Paw Care Potesalve

Fra kr 179

Non-stop dogwear potesalve er et vannfritt og naturlig produkt til hund som holder potene myke.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

Regelmessig potepleie er viktig

Sunne poter er grunnmuren til en aktiv hund. Potene utsettes kontinuerlig for store belastninger gjennom temperaturforandringer, skarpe kanter, grovt underlag og salt for å nevne noe. Regelmessig potepleie er viktig for at potene skal holde seg myke og robuste i miljøene der hunden ferdes.

Potesalven kan brukes hele året

Paw Care er basert på en hudkrem laget for mennesker med allergi og utslett. Kremen ble prøvd på hunder med veldig godt resultat. Non-stop dogwear har videreutviklet denne kremen til en «alt-i-ett» salve som er drøy i bruk, og kan brukes hele året både forebyggende og på sprekker eller sår.

Produktet inneholder kun naturlige ingredienser

Potesalven er diffusjonsåpen, dermed bidrar den til at væske fra sår slipper ut. Siden salven ikke inneholder vann holder den seg myk og fryser ikke ved minusgrader. Det er ikke farlig hvis hunden slikker på potesalven, da den kun inneholder naturlige ingredienser.

Ingrendienser

Lactoferin og arnica er to nøkkelingredienser i Paw Care. Lactoferin er et jernbundet protein som man eksempelvis finner igjen i morsmelk. Lactoferin stimulerer av immunforsvaret, virker forebyggende mot skade forbundet med alder, promoterer sunn tarmflora og er forebyggende mot betennelser og allergier. Arnica er et middel som demper betennelse og sår muskulatur. Begge nøkkelingrediensene bidrar til at sår gror raskere. Paw Care bør ikke brukes i åpne sår.

Varianter

Potesalven kommer i 50 milliliter og 100 milliliter forpakninger.