BestMate Premium BioKarbon

Fra kr 199

BestMate Premium BioKarbon er et fôrtilskudd som effektivt binder giftstoffer, virus og uønskede bakterier, og som gir rask lindring ved løs mage for hunden.

Nullstill

Butikker

Vis alle butikker

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Sortimentet kan variere fra butikk til butikk

Beskrivelse

BestMate Premium BioKarbon fra ERA er et fôrtilskudd som effektivt binder giftstoffer, virus og uønskede bakterier, og som gir rask lindring ved løs mage for hunden.

Styrker immunforsvaret

Produktet med sitt aktivte biokarbon overflate, fungerer omtrent som en rensesvamp som effektivt bindergiftstoffer, virus og mulige sykdomsfremkallende bakterier, og fører de trygt ut gjennom hundens mage og tarm. På denne måten får hundene en velfungerendetarm som styrker immunforsvaret og gir hunden bedre helse.

Bedre fordøyelse og næringsopptak

I mage-tarmkanalen tilrettelegges for nesten alle fordøyelsesreaksjoner av mikroorganismer. Mikroorganismer jobber sammen med biokarbonet for å gjøre fordøyelsen og næringsopptaket bedre og raskere. Dette er viktig for hunder som utfører hardt arbeid, hunder som har problemer med å legge på seg, eller for aldrende hunden.

Fornøyde mikrober i tarmen gir god helse

Mage og tarmkanalen er et komplekst økosystem. En banebrytende og ny forskning fremhever viktigheten av å ha et gunstig mikrobiom, som er sammensetning av mikrober i tarm, ikke bare for å ha en god fordøyelse, men er også for en generell god helse for hunden.

Daglig beskyttende dosering:

BestMate Premium BioKarbon har en partikkel-størrelse mellom 1-4 mm, som er 90% av innholdet. Produktet passer til å blande i fôret du bruker til hunden din.

Anbefalt daglig dosering

  • Vekt: 5 kg = 1 teskje
  • Vekt: 15 kg = 1 spiseskje
  • Vekst: 45 kg = 3 spiseskjeer

Ved diaré: opptil 5 x dosering inntil bedring, som ofte sees allerede etter 1 – 2 dager. Blandes i fôret til hunden med litt vann. Anbefaler å fordele dosen over flere måltider.

Forstoppelse kan forekomme ved store doser. Ved vedvarende eller alvorlig diaré, kontakt veterinær.

Finn din Buddy-butikk her.