Bilde av ei dame med en pappegøye

Bli Buddy-butikk

Går du med en gründer i magen og ønsker å starte en dyrebutikk? Eller kanskje du allerede eier og driver en butikk, men ønsker å bli med i Zookjeden Buddy? Ta kontakt med oss!

Under kan du lese en kort oppsummering om hva Zookjeden Buddy er og hva det kreves for å bli medlem.

Hva er Zookjeden Buddy?

Zookjeden Buddy er en medlemseid kjede innenfor zoobransjen. Hver butikk eies og drives selvstendig. Det vi som kjede bidrar med, er å la butikkene bli en del av merkevaren Buddy. Videre får du ta del i storfordeler i forhold til leverandøravtaler, markedsføring og kommunikasjon, kompetanseheving, felles pris og varedatasystem, samt egne merker og felles sortiment. Med andre ord så vil du som butikkeier dra nytte av kjedens samlede størrelse, stordriftsfordeler og ha et kompetent kjedekontor i ryggen, men samtidig eier du din egen butikk.

Hvordan fungerer  Zookjeden Buddy?

Zookjeden Buddy eies av aksjonærene, totalt 24. Vi driftes ved kjedebidrag medlemsbutikkene, samt et prosentvis bidrag  fra samarbeidsleverandørene våre som beregnes av omsetning i butikkene. Beslutninger tas i styret og produktrådet, bestående av blant annet medlemmer fra butikkene. Den daglige driftingen av kjeden forgår på Buddy sitt kjedekontor.

Hva får du som et Buddy- medlem?

Som et Buddy – medlem blir du og din butikk en del av en sterk merkevare gjennom kjeden felles markedsføring, kommunikasjon og profil. Du får ta del i aktiviteter og kampanjer i butikk arrangert sentralt. Videre vil du ha tilgang til kompetanseutvikling av deg og dine ansatte og generell bistand og oppfølgning fra kjedekontoret. Ikke minst vil du være en del av en strekt kollegialt og faglig nettverk hvor alle drar nytte av hverandres  kunnskap og erfaringer.

Hvordan bli et Buddy – medlem?

Vi i Zookjeden Buddy ønsker butikker som er glad i dyr og opptatt av dyrevelferd, og som kan leve opp til våre verdier og vårt «best på» konsept. I tillegg må du som butikkeier kunne fremlegge en forretningsplan og et lokale på minimum 150 kvm. Som Buddy medlem plikter du også å følge Zookjeden Buddy sine retningslinjer.

Referanser

Buddy Knarvik

Fra å være en liten dyrebutikk har vi nå blitt medlem av Norges største zookjede. Vi er fortsatt liten, arealmessig sett, men vi er blitt en bedrift i vekst. Zookjeden Buddy har løftet frem potensialet i vår butikk. Gjennom markedsføring, aktiviteter og kampanjer har Buddy skapt økt trafikk i vår butikk som er utrolig viktig!

Å sørge for det samme trøkket på kampanjer og aktiviteter når man er selvstendig og alene, er veldig slitsomt. Det å kunne overlate dette til profesjonelle aktører som Buddy, har helt klart bidratt til vår omsetningsøkning. Buddy butikkene skal fremstå som faghandel, med kompetent personell med kunnskap. Zookjeden Buddy ivaretar dette gjennom regelmessig kurs, seminarer og events rundt omkring i landet. Kursene spenner fra salg og service, til ernæring.

Det kollegiale i Buddy kjeden er utrolig kjekt, med hyggelige mennesker fra fjern og nær. ”Velkommen inn i familien”  Denne setningen ble sagt under vår første middag med våre kollegaer, og forteller egentlig alt. Her er mye humor, støtte og ivrige meningsutvekslinger.

Når vi ser på bransjeglidningen og den økende konkurransen fra dagligvare- og hageland, så føles det trygt og godt å ha blitt medlem i Norges største zookjede. Sammen er vi sterke.