Bilde av en gutt og en hund

Vår og utelek

De fleste hunder elsker å være ute! Gå tur, være i aktivitet og leke med eieren sin er noe av det beste de vet. Og ikke bare er det gøy, men også høyst nødvendig. Hunder har behov for mosjon, lek, sosialisering og stimuli. En hund som får nok av dette er en glad hund og ikke minst en roligere hund.

Våren er her!

Nå som våren er her er alt så mye lettere! Vi tobente tilbringer mye mer tid ute. Ta på joggeskoene og ta med hunden ut på dine aktiviteter. Gåtur, jogging, sykling, og fjelltur. Men husk at all aktivitet må være tilpasset hundens alder og rase.

Lek er gøy!

Lek er morsomt og styrker forholdet mellom deg og hunden din. Kaste apporteringsleker og hinderløyper ute, eller hjernetrimsleker hvor hunden må jobbe litt for å få ut en godbit, er fine aktiviteter.

Skulle uhellet være ute!

Skulle uhellet være ute så er det alltid smart å ha et førstehjelpsskrinn i tursekken, i bilen eller hjemme. Pinsett til å fjerne flått med er også lurt å ha tilgjengelig. Ta deg tid til å jevnlig sjekke hunden din for flått. Og skulle hunden din bli bitt av orm må du alltid oppsøke veterinær.

Aldri varm bil!

Ettersom gradestokken kryper oppover er det veldig viktig å ikke la hunden være i bilen. Er det nødvendig så pass på at bilen står i skyggen! Det beste er å ha bakluken helt åpen, men da må du følge med på bilen. Og sørg for at hunden har tilgang på vann.

Ut på sjøen!

Husk redningsvest til hunden din hvis du skal ut i båt. Hos Buddy får du redningsvester i godt synlige farger og med håndtak slik at du lett kan få tak i hunden.