Avbildet: Dame som koser med en kanin

Smarte påskeprodukter

Er du klar for påskeferie? Hos Buddy har vi produktene du trenger til kjæledyret ditt!

Produktene du bør ha i ryggsekken

Skal du ut på langtur med hunden din? Da kan det være smart å ta med seg et liggeunderlag til hunden din for lange raster. Hunder blir også tørste, ta med en drikkeflaske eller sammenleggbare skåler. Skulle uhellet være ute er det smart å ha et førstehjelpsskrin med i sekken. Ta med potesalve for å forhindre såre og sprukne poter, samt impregneringsspray får å unngå snøklumper på potene, beina og under magen.

Utstyr til hunden din

Hos Buddy kan vi hjelpe deg med å velge det rette utstyret til hunden din. Vi har et godt utvalgt i seler, liner, dekken, kløv, magebelter og potesokker. Visste du forresten at også hunder er utsatt for snøblindhet? Da har vi solbrillene du trenger!

Ernæring på turen

Hvis du skal gå veldig langt er det viktig at hunden din får litt ekstra fôr før dere setter av gårde. Kanskje du må ha med en liten porsjon i tursekken også? Ellers kan det være lurt å ha med noen sunne høyenergi godbiter til rasten.

Andre smarte produkter

Det er ikke bare hunden som er med på påskeferie! Vi har transportbur til katt, smådyr og fugl. Sele til katt er smart hvis du vil lufte den. Aktiviser kjæledyret inn med aktiviseringsleker og spill. Her har Buddy et godt utvalg til alle kjæledyr.
Er hunden din eller katten din litt urolig for biltur eller nye plasser, så finnes det naturlig beroligende midler som kan hjelpe. Og så må man ikke glemme fiskene som blir alene hjemme! Med fôringsautomat eller feriefôr sikrer du at fiskene dine får jevn tilgang til mat.

Les også:

Fjellvettregler for hund

På ski med hunden